Cellfina is een behandeling om cellulite op benen of billen te verminderen. Een langdurige oplossing, omdat het cellulite bij de belangrijkste oorzaak aanpakt. Cellfina richt zich op de bindweefselstrengen die zich onder het huidoppervlak bevinden en de huid op verschillende plekken naar beneden trekt. Hierdoor ontstaan putjes, kuiltjes of de zogenoemde sinaasappelhuid.

 

De cellulite behandeling is gebaseerd op de combinatie van een innovatieve gepatenteerde technologie met de bestaande en bewezen methode ‘subcisie’. Subcisie is een chirurgische techniek waarbij met een scherp micro-mesje onder het huidoppervlak de bindweefselstrengen worden losgemaakt. Resultaten zijn al vanaf drie dagen zichtbaar en 93% van de patiënten is na drie jaar nog steeds tevreden over het resultaat.

Waarom kiezen voor een cellulite behandeling van Cellfina?

Cellfina werkt, doordat het de structurele onderliggende oorzaak van cellulite op benen en billen aanpakt. Putjes en kuiltjes zijn al na slechts één behandeling zichtbaar verminderd, met langdurig resultaat.

 

  • Enige bewezen behandeling voor het verwijderen van putjes
  • Vermindert cellulite op billen en benen
  • Snel en langdurig resultaat
  • 93% patiënttevredenheid
  • Slechts één behandeling

Cellfina is de enige minimaal invasieve cellulite behandeling die is goedgekeurd door de Europese en Amerikaanse gezondheidsautoriteiten. Daarbij heeft Cellfina de langst klinisch bewezen werkzaamheid, omdat het de structurele oorzaak van cellulite (cellulitis) behandelt.