Cellulite behandeling met Cellfina

 

what-is-cellulite-proven-circle

Cellulite is erg vervelend en het liefst wil je er zo snel mogelijk vanaf. Misschien heb je al cellulitis crèmes, lotions, wraps, bindweefselmassages, lasers, coolsculpting, cryolipolyse of zelfs liposuctie geprobeerd. Maar welke cellulite behandeling geeft het gewenste resultaat? Deze producten en methodes kunnen je helpen tegen huidverslapping of de effecten van gewichtsverandering, maar de cellulite verwijderen lukt hiermee helaas niet. Zolang de onderliggende oorzaak van cellulite niet wordt aangepakt zal de cellulite op billen of (boven)benen niet verminderen.

cellfina-icons-06cellfina-icons-04cellfina-icons-03

cellfina-icons-02cellfina-icons-01cellfina-icons-07

 • Gewichtsverlies
 • Massages
 • Crèmes en lotions
 • Kruiden producten
 • Lasers
 • Liposuctie

Cellulite behandeling met Cellfina

Je hebt vast vaker gedacht: wat te doen tegen cellulitis? Is er een behandeling om mijn sinaasappelhuid tegen te gaan? Het antwoord is Cellfina! Cellfina pakt in slechts één anti-cellulite behandeling de belangrijkste oorzaak van cellulite aan. De bindweefselstrengen die de huid omlaag trekken en de putjes, kuiltjes of sinaasappelhuid veroorzaken.

 

Doordat Cellfina de oorzaak van de cellulite of cellulitis aanpakt is het mogelijk om cellulite op benen of billen te verminderen of zelfs te verwijderen. Na slecht één behandeling is het resultaat al zichtbaar. Dat maakt Cellfina de enige minimaal invasieve cellulite behandeling die is goedgekeurd door de Europese en Amerikaanse gezondheidsautoriteiten (CE-gemarkeerd en FDA goedgekeurd). Met de langst klinisch bewezen werkzaamheid om de belangrijkste oorzaak van cellulite te behandelen.

Hoe Cellfina werkttissue-release-1_4c

Cellfina is een cellulite behandeling die cellulite in slechts één behandeling kan verminderen. Met bewezen langdurige resultaten. Drie jaar na behandeling is 93% van de patiënten nog steeds zeer tevreden.

 

Met Cellfina wordt cellulite verminderd/verwijderd met een techniek die ervoor zorgt dat de bindweefselstrengen onder de huid worden doorgesneden. Deze cellulite behandeling combineert een innovatieve gepatenteerde technologie met de bestaande goed bewezen procedure: subcisie. Door middel van een klein apparaat met een bewegend micro-mesje worden de bindweefselstrengen onder het huidoppervlak losgemaakt, waardoor de putjes verdwijnen.

Cellulite verwijderen met Cellfina

 

Cellulite op je (boven)benen of billen behandel je met Cellfina. We leggen je uit hoe de cellulite precies verwijderd wordt.

 

De bindweefselstrengen onder de huid trekken de huid omlaag en veroorzaken putjes, kuiltjes oftewel een sinaasappelhuid. Om de cellulite te verwijderen worden door middel van een micro-mes de bindweefselstrengen onder het huidoppervlak losgemaakt. De bindweefselstrengen zijn net elastiekjes die onder spanning staan. Nadat de bindweefselstrengen zijn losgemaakt, veert de behandelde huid weer terug. Een gladdere huid is het resultaat. Geen putjes meer of sterk verminderde putjes in billen of benen. In slechts één behandeling is je sinaasappelhuid verleden tijd.

fibrous-septae-ba-nl

Waarom kiezen voor Cellfina?

 

Cellfina pakt de cellulite bij de oorzaak aan. Hierdoor heb je snel en langdurig resultaat. Daarbij heb je dankzij de minimaal invasieve ingreep maar een minimale hersteltijd. In principe kan je direct na de behandeling gewoon weer je dagelijkse dingen doen. Houd wel rekening met blauwe plekken en een gevoelige huid de eerste tijd na de Cellfina behandeling.

 

De voordelen van Cellfina op een rij:

 

 • Enige bewezen behandeling voor het verwijderen van putjes
 • Vermindert cellulite op billen en benen
 • Snel en langdurig resultaat
 • 93% patiënttevredenheid
 • Slechts één behandeling